|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, gökçe, ilköğretim, izzet, muğla, okulu, yusuf |
![]() |
Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaYusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1998 yılında yapılan Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye’nin Babataşı Mahallesinde yer almaktadır ![]() ![]() Okulda on üç tane derslik bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz şehrin ana caddelerinin gürültüsünden uzakta, bahçeli evlerin ve yeşil alanların çoğunlukta olduğu şirin bir mahallede bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlerde de başarılı çalışmalar yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 612 67 77 Okulun Faksı: 252 612 67 78 Okulun Adresi: Babataşı Mahallesi No:92 FETHİYE Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 768309@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|