Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fethiye, gökçe, ilköğretim, izzet, muğla, okulu, yusuf

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu İletişim

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1998 yılında yapılan Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Fethiye’nin Babataşı Mahallesinde yer almaktadır Okul, ismini de aldığı hayırsever iş adamımız Yusuf İzzet GÖKÇE tarafından yaptırılmıştır

Okulda on üç tane derslik bulunmaktadır Bunun yanında bir tane Bilgisayar ve Bilgi Teknoloji Sınıfı ile bir tane de Fen Laboratuarı,bir tane Teknoloji ve Tasarım odası yer almaktadır Okulda 804 öğrenci öğrenim görmekte; 39 öğretmen görev yapmaktadır Okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır

Okulumuz şehrin ana caddelerinin gürültüsünden uzakta, bahçeli evlerin ve yeşil alanların çoğunlukta olduğu şirin bir mahallede bulunmaktadır Okulumuzun fizikî konumu kadar OKS’deki öğrenci başarısı da oldukça yüksektir 2009–2010 eğitim-öğretim yılı sonunda sınava giren öğrencilerin –yaklaşık olarak- %700’ı Anadolu ve Anadolu Öğretmen Liselerine yerleştirilmişlerdir

Okulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlerde de başarılı çalışmalar yapılmaktadır Okul öğrencileri satranç, tiyatro, şiir, resim,müzik gibi sanatsal ve kültürel; futbol, voleybol gibi de sportif alanlarda yeteneklerini sergilemekte ve geliştirmektedirlerFakat okulumuzda sabah 0720 akşam 1720 arasında ikili eğitim-öğretim yapılması bir takım eksiklikleri,sıkıntıları beraberinde getirmektedir

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 252 612 67 77
Okulun Faksı: 252 612 67 78
Okulun Adresi: Babataşı Mahallesi No:92 FETHİYE
Okulun Web Adresi: http://wwwyizzetgokcek12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 768309@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com