|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| fethiye, hasan, ilköğretim, jan, küçükçoban, muğla, okulu, onb, zorlar, şehit |
Zorlar Şehit Jan. Onb. Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zorlar Şehit Jan. Onb. Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaZorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Hakkında - Zorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Tanıtım - Zorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Resimleri - Zorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu İletişim Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Fethiye- Antalya yolunun 22 kilometresindedir Kemer Kasabasına 3 km uzaklıktadır ![]() Okulumuzun amacı; Zorlar ve Yakacık köylerinde ikamet eden öğrencilerin ilköğrenimini en iyi şekilde yapmalarını sağlamaktır Okulumuzda 1 anasınıfı olmak üzere 10 şube bulunmaktadır Bir müdür,bir müdür yardımcısı, on üç kadrolu,bir görevlendirme olmak üzere on altı personelimiz vardır![]() Okulumuz üç binada hizmet vermektedir Birinci bina yukarıda resmi görülen ve 1995 yılında hizmete giren ana binamızdır İkinci bina ise 1965 yılında hizmete giren ve 3 derslikten oluşan eski binamızdır, üçüncü binamız kendi imkanlarımızla yaptırmış olduğumuz ve 2006 yılında hizmete giren yeni binamızdır![]() Okulumuz 1945 yılında açılmıştır Okulumuza 1992-1993 Öğretim yılında köyümüzden şehit olan Hasan Küçükçoban'ın adı verilmiş ve okulun adı Hasan Küçükçoban İlkokulu olmuştur 1997-1998 Öğretim Yılında okulumuz 8 yıllık kesintisiz eğitime geçmiş ve okulun adı Zorlar Hasan Küçükçoban İlköğretim okulu olmuştur![]() Okulumuzda toplam 12 derslik, bir kütüphane,bir laboratuar,bir müdür odası, bir müdür yardımısı odası, bir bilgi teknolojisi sınıfı, bir öğretmenler odası ve bir araç gereç odası bulunmaktadır * OKULUMUZ · Hayatta ne istediklerini bilenlerin, · Değişmeyi ve gelişmeyi hedefleyenlerin, · Düşlerini gerçekleştirmeyi inanç haline getirenlerin, · Ekip ruhu ile çalışanların, · Ortak aklı kullananların, · Öğrenen birey, öğrenen organizasyon felsefesini benimseyenlerin, · Performans değerlendirmesini objektif olarak yapanların, · Objektiflik ilkesi ile hareket edenlerin, · Yapılan her iyi işi takdir etmeyi bilenlerin, · İş üretmeyi alışkanlık haline getirenlerin, · Kaynakları etkili ve verimli kullananların, · Kaliteyi ön planda tutanların, Çalıştığı yerdir ![]() * OKULUMUZ * Yerinde sayanların, * Mevcutla yetinenlerin, * Soru sormayanların, * Günü kurtaranların, * Kendini aşamayanların, * Kendisi ile hesaplaşmayanların, * Takım halinde çalışmayı başarının sırrı olarak görmeyenlerin, * İlerlemeyi, gelişmeyi kendisine ilke edinmeyenlerin, Çalıştığı yer değildir ![]() Zorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 656 26 84 Okulun Faksı: 252 656 26 84 Okulun Adresi: Zorlar Köyü Okulun Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/48/05/715565/index htmlOkulun E-Posta Adresi: 715565@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zorlar Şehit Jan Onb Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|