|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, hasan, ilköğretim, jan, küçükçoban, muğla, okulu, onb, zorlar, şehit |
![]() |
Zorlar Şehit Jan. Onb. Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zorlar Şehit Jan. Onb. Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaZorlar Şehit Jan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fethiye- Antalya yolunun 22 ![]() ![]() Kemer Kasabasına 3 km uzaklıktadır ![]() Okulumuzun amacı; Zorlar ve Yakacık köylerinde ikamet eden öğrencilerin ilköğrenimini en iyi şekilde yapmalarını sağlamaktır ![]() ![]() ![]() Okulumuz üç binada hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1945 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 12 derslik, bir kütüphane,bir laboratuar,bir müdür odası, bir müdür yardımısı odası, bir bilgi teknolojisi sınıfı, bir öğretmenler odası ve bir araç gereç odası bulunmaktadır ![]() * OKULUMUZ · Hayatta ne istediklerini bilenlerin, · Değişmeyi ve gelişmeyi hedefleyenlerin, · Düşlerini gerçekleştirmeyi inanç haline getirenlerin, · Ekip ruhu ile çalışanların, · Ortak aklı kullananların, · Öğrenen birey, öğrenen organizasyon felsefesini benimseyenlerin, · Performans değerlendirmesini objektif olarak yapanların, · Objektiflik ilkesi ile hareket edenlerin, · Yapılan her iyi işi takdir etmeyi bilenlerin, · İş üretmeyi alışkanlık haline getirenlerin, · Kaynakları etkili ve verimli kullananların, · Kaliteyi ön planda tutanların, Çalıştığı yerdir ![]() * OKULUMUZ * Yerinde sayanların, * Mevcutla yetinenlerin, * Soru sormayanların, * Günü kurtaranların, * Kendini aşamayanların, * Kendisi ile hesaplaşmayanların, * Takım halinde çalışmayı başarının sırrı olarak görmeyenlerin, * İlerlemeyi, gelişmeyi kendisine ilke edinmeyenlerin, Çalıştığı yer değildir ![]() Zorlar Şehit Jan ![]() ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 656 26 84 Okulun Faksı: 252 656 26 84 Okulun Adresi: Zorlar Köyü Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715565@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zorlar Şehit Jan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|