|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmet, ankara, bilgileri, hamdi, ilköğretim, okulu, tanpınar, yenimahalle |
Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Ergazi mahallesi 11 cadde 263 sokaktadır![]() Milli EğitimBakanlığı tarafından 22 Kasım 1993’de yaptırılmıştır![]() Eğitim Öğretime ikili eğitim olarak başlamıştır ![]() Zaman içinde okul binasının yetersiz gelmesi üzerine yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ikinci bina yaptırılmış ve 2002 -2003 eğitim öğretim yılında faaliyete girmiştir ![]() Bu tarihten bu yana da normal eğitimle hizmet vermektedir ![]() Vizyonumuz; Türk Milli Eğtiminin Temel Amaç İlkeleri Doğrultusunda Mesleki Eğtimi Kurumsallaştıran, Çağdaş İnsan Anlayışı ile Bütün Benilikleri Topluma Aktaran ve Bu Şekilde Toplumsal Mutluluğu ve Kalkınmayı HedefleyenBir Kurum Olmak ![]() Misyonumuz; Atatürkçü Düşünce Sistemini Davranış Haline Getirmiş, Çağdaş Demokratik Lider Özelliklerine Sahip, Okuduğu Okula Bağlılık Duygusu Gelişmiş Gençler Yetiştirmektir ![]() Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: AHMET HAMDİ TANPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ergazi Mah 11 Cad Mesa Son Durak Batikent/AnkaraTelefon Numarası: 3122551405 Faks Numarası: 3122565989 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|