Bılgınler İlköğretim Okulu Serik Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bılgınler İlköğretim Okulu Serik AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bılgınler İlköğretim Okulu Hakkında - Bılgınler İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bılgınler İlköğretim Okulu Bilgileri Bılgınler İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bılgınler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bılgınler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bılgınler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bılgınler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / SERİK Adı: BILGINLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BİLGİNLERKOYÜ Telefon Numarası: 2427222844 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bilginler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|