|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgi, cumayanı, hakkında, ilköğretim, köşk, okulu |
![]() |
Cumayanı İlköğretim Okulu Hakkında Bilgi Köşk Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumayanı İlköğretim Okulu Hakkında Bilgi Köşk AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumayanı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Köşk'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumayanı İlköğretim Okulu Resimleri - Cumayanı İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Köyümüz İlkokulunun temeli ilk olarak 1939 yılında atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiki İlköğretim Okulunun inşaatına 2000 yılında başlanmış olup ,2001-2002 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() OKULUMUZUN GENEL DURUMU Okulumuz bahçesiyle birlikte 1900 metrekare civarındadır ![]() Okulumuz iki kat ve oniki derslikli olup kütüphane,yemekhane ve bilgisayar odasına sahiptir ![]() ![]() ![]() Oklumuzda 1 müdür, 1Müdür Yardıcısı1 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 148i taşımalı 220 öğrenci bulunmaktadır ![]() Cumayanı İlköğretim Okulu Aydın Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KÖŞK Adı: CUMAYANI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumayanı Köyü Köşk Telefon Numarası: 2564751153 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 422009@meb ![]() ![]() Web Adresi: Cumayanı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|