![]() |
Çamköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamköy İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaÇamköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çamköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çamköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak ![]() MİSYONUMUZ Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek ![]() Çamköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6464293 Okulun Faksı: 252 6469205 Okulun Adresi: Çamköy Beldesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 715720@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: NEŞET GAVCAR Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 125 - İlçe Merkezine Uzaklığı 11 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 200-300 YTL Çamköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|