|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadolu, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, yenimahalle |
![]() |
Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Anadolu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Anadolu İlköğretim Okulu Resimleri - Anadolu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, 42291 ada 1 parsel sayılı 3646 m2 alan üzerinde kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Yenimahalle mahalle Belediyesinin Kensel Dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olması nedeniyle eğitim öğretime Orhan Cemal Fersoy ilöğretim Okulun da eğitim öğretime devam etmektedir ![]() ADRES:Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 81 ![]() ![]() Anadolu İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ANADOLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Anadolu Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123463467 Faks Numarası: 3123462226 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Anadolu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|