![]() |
Çamurköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamurköy İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaÇamurköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çamurköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamurköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çamurköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamurköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ Çamurköy İlköğretim Okulu ;çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan,demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünentoplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek için vardır ![]() Çamurköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6265175 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ÇAMURKÖY Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: camur_koy@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Nalan SOYLU Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 170 - İlçe Merkezine Uzaklığı 40 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100 Çamurköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|