|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, ismet, konya, okulu, seydişehir, şen |
![]() |
İsmet Şen İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmet Şen İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konyaİsmet Şen İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet Şen İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet Şen İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet Şen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ismet Şen İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İsmet Şen İlköğretim Okulu Misyonu: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() İsmet Şen İlköğretim Okulu Vizyonu: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() İsmet Şen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: ISMET ŞEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ulukapi Mahallesi 710 Sok ![]() Telefon Numarası: 3325823751 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() İsmet Şen İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için ![]() |
![]() |
![]() |
|