Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1961 Yılında altı derslikli 630 m2 kapalı alan üzerine ilkokul olarak yapılmış ve eğitim öğretime başlamıştır 1996 yılında kesintisiz sekiz yıl eğitime geçilince 1997 yılında 242 m2 ek bina üç derslik olarak yapılmıştır
Halen bu iki binada on derslikte öğretime devam edilmektedir

KURUMUN BİNA DURUMU:

Binanın özellikleri: Ana bina ile ek bina birer katlı olup kalorifer ile ısıtılmaktadır Kalorifer kazanı ve depo sonradan ana binaya eklenen bölümdedir

Ana binada 7 derslik, 1 müdür odası,1 öğretmenler odası, 1 adet depo bulunmaktadır Ek binada 3 dershane 1 kitaplık ve 1 müdür yardımcısı odası bulunmaktadır

Dershaneler: 7 tanesi ana binada, 3 tanesi ek binada olmak üzere 10 derslik bulunmaktadır Bina oklun ihtiyaçlarını fiziki olarak karşılamamaktadır Öğretmenler odası dershane yapılarak anasınıfı olarak kullanılmaktadır Ancak yetersizdir

Bilgisayar laboratuarlar: Okulumuzda 15 öğrenci 1 tanesi öğretmen olmak üzere 16 adet bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuarı mevcuttur

Fen laboratuarı: Ek binada kurulmuş olup, donanımı yetersizdir Donanım için girişimlerde bulunarak zenginleştirilecektir

Kütüphane: Ek binada kurulmuş olup; fen laboratuarı ile aynı odada bulunmaktadır ( ) adet mevcut kitapla öğrenci ve öğretmene kaynak oluşturmaktadır

Atölye durumu: Kurumumuzda atölye bulunmamaktadır

Araç odası, arşiv: Araç odası, oluşturulmuştur

İdare odaları: İki adet idare odası mevcuttur

Okul bahçesi:3123 M2 den oluşan bir okul bahçesi mevcut olup, kenarları yöre özelliklerine uygun ağaçlarla donatılmış, ağaçların korunması için gerekli tedbir alınmıştır Eksik ağaçlandırılmalar önümüzdeki yılında tamamlanacaktır

Yönetici sayısı: 1 müdür ve 1 müdür yardımcısından oluşmaktadır

Öğretmen sayısı:

Sınıf öğretmeni: Okulumuzda norm kadroya göre 5 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni mevcuttur

Branş öğretmeni: Okulumuzda Türkçe, Matematik, Fen bilgisi, İngilizce, Sosyal bilgiler ve Bilişim teknolojileri olmak üzere 6 adet branş öğretmeni norm kadrosu mevcut olup; Matematik, Türkçe, İngilizce, Sosyal bilgiler ve Fen bilgisi öğretmenleri mevcuttur
Boş dersler eğitim bölgesinden karşılanmaktadır

Hizmetli durumu: 1 adet hizmetli bulunmaktadır

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa
Okulun Telefonu: 272 311 70 07
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Bahçelievler MahYeni Okul Sok
Okulun Web Adresi: http://merkezataturkioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 439721@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com