|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1961 Yılında altı derslikli 630 m2 kapalı alan üzerine ilkokul olarak yapılmış ve eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Halen bu iki binada on derslikte öğretime devam edilmektedir ![]() KURUMUN BİNA DURUMU: Binanın özellikleri: Ana bina ile ek bina birer katlı olup kalorifer ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() Ana binada 7 derslik, 1 müdür odası,1 öğretmenler odası, 1 adet depo bulunmaktadır ![]() ![]() Dershaneler: 7 tanesi ana binada, 3 tanesi ek binada olmak üzere 10 derslik bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar laboratuarlar: Okulumuzda 15 öğrenci 1 tanesi öğretmen olmak üzere 16 adet bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuarı mevcuttur ![]() Fen laboratuarı: Ek binada kurulmuş olup, donanımı yetersizdir ![]() ![]() Kütüphane: Ek binada kurulmuş olup; fen laboratuarı ile aynı odada bulunmaktadır ![]() ![]() Atölye durumu: Kurumumuzda atölye bulunmamaktadır ![]() Araç odası, arşiv: Araç odası, oluşturulmuştur ![]() İdare odaları: İki adet idare odası mevcuttur ![]() Okul bahçesi:3123 M2 den oluşan bir okul bahçesi mevcut olup, kenarları yöre özelliklerine uygun ağaçlarla donatılmış, ağaçların korunması için gerekli tedbir alınmıştır ![]() Yönetici sayısı: 1 müdür ve 1 müdür yardımcısından oluşmaktadır ![]() Öğretmen sayısı: Sınıf öğretmeni: Okulumuzda norm kadroya göre 5 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni mevcuttur ![]() Branş öğretmeni: Okulumuzda Türkçe, Matematik, Fen bilgisi, İngilizce, Sosyal bilgiler ve Bilişim teknolojileri olmak üzere 6 adet branş öğretmeni norm kadrosu mevcut olup; Matematik, Türkçe, İngilizce, Sosyal bilgiler ve Fen bilgisi öğretmenleri mevcuttur ![]() Boş dersler eğitim bölgesinden karşılanmaktadır ![]() Hizmetli durumu: 1 adet hizmetli bulunmaktadır ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 311 70 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bahçelievler Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://merkezataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439721@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|