Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, boyalı, hanım, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, şöhret

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu İletişim

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzda 1941-1946 yıllarında eğitim-öğretim köy odalarında yapılmakta iken daha sonra 1946 yılında yapılan binada eğitim-öğretim sürdürülmüştür Bu bina daha sonra yıkılıp 1964 yılında 3 derslikli bir bina yapılmış 1998 yılına kadar bu binada Eğitim yapılmıştır Köyün ileri gelenlerinden İsmail TURUNÇ annesinin vasiyeti üzerine 1998 yılında yeni binamızı yaptırmıştır Günümüzde bu iki bina kullanılmaktadırOkulumuz kaloriferlidirOkulumuzda basketbol sahamız mevcuttur Okulumuzda ana sınıfı ve 8 derslik mevcutturBirinci kademe öğrencileri yeni binamızda ikinci kademe öğrencilerimiz ise eski binada Eğitim Öğretimini sürdürmektedir

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa
Okulun Telefonu: (272) 313 24 06
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Boyalı Köyü
Okulun Web Adresi: http://boyalisohrethanimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 758103@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine :20 Km
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com