|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akçasaz, bursa, büyükorhan, ilköğretim, okulu |
Akçasaz İlköğretim Okulu Büyükorhan Bursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akçasaz İlköğretim Okulu Büyükorhan BursaAkçasaz İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Tanıtımı - Akçasaz İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İletişim - Akçasaz İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Resimleri - Akçasaz İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Hakkında - Akçasaz İlköğretim Okulu ![]() Akçasaz İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akçasaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akçasaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akçasaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akçasaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / BÜYÜKORHAN Adı: AKÇASAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçasaz Köyü Büyükorhan Öğretmen Durumu: Okul Müdürü: Burçin GÖNEN Müdür Yardımcısı: Yok 1 Sınıf öğretmeni 3 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Şube Sayısı: 15 İletişim Bilgileri: 6 Köy Nüfusu: 7 Köyün İlçeye uzaklığı: 16 Km8 Köyün İle Uzaklığı: 104 Kmkaynak :webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|