|
|
Konu Araçları |
75yıl, bilgileri, büyükçekmece, cumhuriyet, gürpınar, ilköğretim, istanbul, okulu |
Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceGürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Gürpınar 75yıl Cumhuriyetİlköğretim Okulu İletişim Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretimokulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gürpınar 75yıl Cumhuriyet İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: GÜRPINAR 75YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: MERKEZ MAHTEVFİK FİKRET CAD SİTELER GÜRPINAR Telefon Numarası: 2128806757 Faks Numarası: 2128806757 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|