|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilırmak |
![]() |
Yeşilırmak İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilırmak İlköğretim Okulu Merkez AmasyaYeşilırmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilırmak İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilırmak İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilırmak İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() Misyonumuz; Biz yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız ![]() * ÖĞRENCİ BAŞARISIDIR: Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, ilgi alanlarını artırmak, karakterlerini sağlamlaştırmak amacını güden sürekli bir ilerleme sürecidir ![]() * İLKESİ: Etki alanının içindeki herkesi çeşitli alanlardaki var olan yeteneklerini araştırmak, keşfetmek, geliştirmek Vizyonumuz; İstiyoruz ki… Eğitim ortamımız ve süreçlerimiz geliştirilsin ![]() İstiyoruz ki… Öğrencilerimiz derste öğrendiklerini yaşamlarına geçirebilsin ![]() İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için birlikte çalışsın ![]() İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsın ![]() Yeşilırmak İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: YEŞİLIRMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYAZITPAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3582181379 Faks Numarası: 3582127385 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Yeşilırmak İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|