|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, hüseyinciler, ilköğretim, köşk, okulu, uzundere |
Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Bilgileri Köşk Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Bilgileri Köşk AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Köşk'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Resimleri - Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Hakkında Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu Aydın Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Uzundere Hüseyinciler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KÖŞK Adı: UZUNDERE HÜSEYİNCİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uzundere Hüseyinciler iöo Köşk Telefon Numarası: 2564748626 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|