|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, ipek, izmir, işeri, karşıyaka, kurtuluş, okulu |
Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirKurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu İletişim Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurtuluş - İpek İşeri İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir devlet okuludur Bu sebeple; eğitim felsefemizi ve hedeflerimizi belirlerken, bütün tasarımlarımız 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile belirtilen "Milli Eğitimin Temel Amaçları ve Genel İlklerin"den kaynaklanmaktadır İlkelerimiz * Yapılandırmacı yaklaşıma göre eğitim veririz * Öğrencilerin "Öğrenmeyi öğrenmesi" ilk önceliğimizdir * Öğrenciler, kişiliklerine değer verilen ve fikirlerinin önemsendiği öğrenme ortamında isabetli karar vermeyi öğrenir * Öğrenciler çalışmalarımızın odak noktasıdır * Öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini arttırmk için tedbirler alırız * Öğrencileri Türk Toplumunun değerli bir üyesi olarak kabul eder , onları kazanmayı amaçlarız * Öğrenciler , öğrenmeye aktifolarak katıldıklarında en iyi şekilde öğrenirler * Velilerimiz öğretiriz Çevremizin okur - yazar oranını arttırmaya çalışırız * Öğrenme zorluğu çeken öğrencilere gerekli tüm önlemleri alırız * Öğrenciler farklı yollardan ve farklı hızda öğrenebilir * Sağlıklı , güvenli, temiz, iç açıcı fiziksel ve ilgi çekici mekanlar öğrenmeyi arttırır Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 - 363 46 48 Okulun Faksı: 232 - 363 46 65 Okulun Adresi: 7371 Sokak No:55 Onur Mah Bayraklı Okulun Web Adresi: http://kurtulusipekiserik12tr Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|