|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
foça, ilköğretim, izmir, merkez, midilli, necla, okulu |
![]() |
Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Foça İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Foça İzmirNecla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu İzmir Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Foça Okul Adresi : ATATÜRKMAH ![]() ![]() Telefon Numarası : 812 11 73 Fax Numarası : 812 11 73 Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 635306@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Okul şehir merkezindedir izmir garajından foçaya otobüs ve binibüsler mevcuttur Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|