|
|
Konu Araçları |
ağustos, afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu İletişim 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu ; eğitim öğretime ilk defa 1923 yılında, Sinanpaşa İlk Mektebi olarak ilçe merkezinde bulunan tarihi Askeri Kışlada başlamıştır İlçemiz ve köylerinin Cumhuriyetin ilk Dönemlerinde açılan okulu olan Sinanpaşa İlkokulu şimdiye kadar birçok devlet adamı yetiştirmiş ve eğitim öğretime büyük hizmetler vermiştir 1998 yılında Sinanpaşa İlköğretim olarak hizmet vermeye devam ederken binanın yetersizliğinden dolayı yeni bir okul binası yapılmış ve 1999 yılında Akpınar mahallesinde bulunan bu binaya taşınmıştır Binanın yakınında bulunan 27 ağustos İlköğretim okulu ile birleşerek yeni adı olan 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu adını almıştır 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okulu halen 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 4 Branş Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni , 5 Ücretli Öğretmen ve 1 kadrolu hizmetli ile eğitim ve öğretime devam etmektedir 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okuluna 5 köy okulundan 76 öğrenci taşınmaktadır Okulumuzda 2 Ana Sınıfı ile birlikte toplam 17 sınıf bulunmaktadır Ayrıca Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Fen Laboratuarı, Yemekhane ve Kütüphane mevcuttur Öğrenci mevcutumuz ise : Erkek=205 Kız= 177 toplam 382 dir 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 3117059 - 3117269 Okulun Faksı: Okulun Adresi: AKPINAR MAHİSMET ATİLLA BUL NO :3 Okulun Web Adresi: http://27agustossinanpasamebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 814500@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|