Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağustos, afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu İletişim

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu ; eğitim öğretime ilk defa 1923 yılında, Sinanpaşa İlk Mektebi olarak ilçe merkezinde bulunan tarihi Askeri Kışlada başlamıştır İlçemiz ve köylerinin Cumhuriyetin ilk Dönemlerinde açılan okulu olan Sinanpaşa İlkokulu şimdiye kadar birçok devlet adamı yetiştirmiş ve eğitim öğretime büyük hizmetler vermiştir

1998 yılında Sinanpaşa İlköğretim olarak hizmet vermeye devam ederken binanın yetersizliğinden dolayı yeni bir okul binası yapılmış ve 1999 yılında Akpınar mahallesinde bulunan bu binaya taşınmıştır Binanın yakınında bulunan 27 ağustos İlköğretim okulu ile birleşerek yeni adı olan 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu adını almıştır

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okulu halen 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 4 Branş Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni , 5 Ücretli Öğretmen ve 1 kadrolu hizmetli ile eğitim ve öğretime devam etmektedir

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okuluna 5 köy okulundan 76 öğrenci taşınmaktadır Okulumuzda 2 Ana Sınıfı ile birlikte toplam 17 sınıf bulunmaktadır Ayrıca Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Fen Laboratuarı, Yemekhane ve Kütüphane mevcuttur

Öğrenci mevcutumuz ise : Erkek=205 Kız= 177 toplam 382 dir

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa
Okulun Telefonu: 272 3117059 - 3117269
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: AKPINAR MAHİSMET ATİLLA BUL NO :3
Okulun Web Adresi: http://27agustossinanpasamebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 814500@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com