|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelikten, ihsan, ilköğretim, izmir, narlıdere, okulu |
![]() |
İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmirİhsan Çelikten İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu İletişim İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Milli Eğitimin temel ilkelerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı; öğrenmeyi öğrenen, problem çözme yeteneğine sahip, değişen koşullara uyum sağlayan, yaratıcı,etik değerleri gelişmiş vatandaşlar yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ İhsan Çelikten İlköğretim Okulu; Türk Milli Eğitiminin Genel amaç ve İlkeleri doğrultusunda kendisine ve topluma karşı sorumluluk duyan, ekonomik,bilimsel ve teknolojik gelişiminde sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir ![]() İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere Okulun Telefonu: 232 ![]() Okulun Faksı: 232 ![]() Okulun Adresi: NARLI MAHALLESİ METİN OKTAY SOKAK NO: 19 Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (ihsan Çelikten İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 812417@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|