|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelikten, ihsan, ilköğretim, izmir, narlıdere, okulu |
İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmirİhsan Çelikten İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Çelikten İlköğretim Okulu İletişim İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Milli Eğitimin temel ilkelerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı; öğrenmeyi öğrenen, problem çözme yeteneğine sahip, değişen koşullara uyum sağlayan, yaratıcı,etik değerleri gelişmiş vatandaşlar yetiştirmektir MİSYONUMUZ İhsan Çelikten İlköğretim Okulu; Türk Milli Eğitiminin Genel amaç ve İlkeleri doğrultusunda kendisine ve topluma karşı sorumluluk duyan, ekonomik,bilimsel ve teknolojik gelişiminde sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere Okulun Telefonu: 2322394587 Okulun Faksı: 2322395579 Okulun Adresi: NARLI MAHALLESİ METİN OKTAY SOKAK NO: 19 Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (ihsan Çelikten İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 812417@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İhsan Çelikten İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|