|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, karşıyaka, mehmet, okulu, seniye, özbey |
Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirMehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ: Kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış ÇAĞDAŞ ve ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİ’ni özümsemiş İNSAN yetiştirmek VİZYONUMUZ: Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm BİLGİ, BECERİ, TUTUM ve DAVRANIŞLARI kazandırmak Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (0232) 362 10 11 Okulun Faksı: (0232) 330 18 64 Okulun Adresi: 6342 Sk No: 30 Bostanlı Okulun Web Adresi: http://msozbeyk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: wwwmsozbeyk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|