|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, tınaztepe |
![]() |
Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarTınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1925 yılında 3 derslikli bir okul olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2011-2012 öğretim yılında okulumuz mevcudu 94'tür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: (272) 322 20 41 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Saray Mahallesi TINAZTEPE KASABASI Okulun Web Adresi: http://tinaztepeataturk ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: tinaztepeataturk@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|