|
|
Konu Araçları |
bilgileri, demirli, ilköğretim, kütahya, okulu, sekban, tavşanlı |
Sekban Demirli İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sekban Demirli İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaSekban Demirli İlköğretim Okulu Hakkında - Sekban Demirli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekban Demirli İlköğretim Okulu Resimleri - Sekban Demirli İlköğretim Okulu İletişim Sekban Demirli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1974 yılında yapılmıştır Sekbandemirli Köyü Tavşanlı' ya 14 km uzaklıktadır Değirmisaz-Balıköy yolu üzerinde olduğu için ulaşımı kolaydır Halkın geçim kaynağı madencilik, tarım ve hayvancılıktır Sekban Demirli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 645 6001 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SEKBANDEMİRLİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://sekbandemirlimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sekban Demirli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|