|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, subaşı, tavşanlı |
![]() |
Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaSubaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Subaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Subaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Subaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Subaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Tavşanlı' dan Yetişenler Derneği tarafından ihtiyaç duyulan bir yere okul yapılması için 1984 yılında faaliyete geçildi ![]() ![]() ![]() 1986 yılında zorluklarla okulun kaba inşaatı bitirilerek çatısı kapatılmıştır ![]() ![]() 1993 yılında 6 sınıflı ek derslik inşaatı hizmete açılmıştır ![]() ![]() 2009 yılında bina yıkılarak yeni okul binası yapımına başlanmış, 2008/2009 eğitim öğretim yılının 2 ![]() ![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılının başından itibaren hizmete açılan 32 derslikli yeni binamız; 3 ana sınıfı, Görme Engelliler sınıfı, 2 bilişim sınıfı, 2 fen labaratuvarı, kütüphanesi, toplantı salonları, teknolojik derslikleri ve dinamik kadrosuyla hizmet etmektedir ![]() Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6143898 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Subaşı Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://tavsanlisubasiio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sbi1986@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Subaşı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|