|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çağlar, ilköğretim, kütahya, mustafa, okulu, tavşanlı, öğretmen, şehit |
![]() |
Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaŞehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Kayaarası Köyü'nde 1965 yılında şimdi sağlık evi olarak kullanılan binada açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6483004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kayaarası Köyü Okulun Web Adresi: http://mustafacaglar43 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: somcaglario@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Öğretmen Mustafa Cağlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|