|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmir, narlıdere, oğuzhan, okulu |
![]() |
Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmirOğuzhan İlköğretim Okulu Hakkında - Oğuzhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Oğuzhan İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzhan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Oğuzhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1933 yılında aşağı Narlıdere köyü İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamış,1958 yılında Türklerin atası sayılan büyük Türk hükümdarı ‘OĞUZHAN’a atfen OĞUZHAN İLKÖKULU’ olarak değiştirilmiş adına yakışır bir gelişme içine girmiştir ![]() ![]() ![]() ‘OĞUZHAN İLKÖĞRETİM OKULU ‘olarak değiştirilmiştir ![]() Kurumumuz üç bloktan oluşmaktadır ![]() Okulumuz bünyesinde bir çok amaçlı salon ,iki Bilgi Teknolojileri sınıfı,bir oyun parkı,bir trafik eğitim alanı,bir kantin,bir fen bilgisi laboratuvarı, bir işlik,bir kütüphane,bir müzik odası,bir resim odası,üç anasınıfı ve toplamda 38 derslik bulunmaktadır ![]() Okulumuzda bir güvenlik görevlisi, 2 yardımcı hizmet personeli,3 idareci ve 48 öğretmen ; 610 öğrencimize çağdaş ,nitelikli bir eğitim vermek için görev yapmaktadır ![]() Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere Okulun Telefonu: (232) 238 21 56 Okulun Faksı: (232) 2391211 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (Oğuzhan İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 291062@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Oğuzhan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|