Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, izmir, narlıdere, oğuzhan, okulu

Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir

Oğuzhan İlköğretim Okulu Hakkında - Oğuzhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Oğuzhan İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzhan İlköğretim Okulu İletişim

Oğuzhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1933 yılında aşağı Narlıdere köyü İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamış,1958 yılında Türklerin atası sayılan büyük Türk hükümdarı ‘OĞUZHAN’a atfen OĞUZHAN İLKÖKULU’ olarak değiştirilmiş

adına yakışır bir gelişme içine girmiştir1988 yılında mevcut ilkokulun üzerine bir kat eklenerek 1989 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır İki okul yeni bir düzenlemeyle 1990 Aralık ayında birleştirilerek ‘OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU’ adını almıştır1992 yılında okulumuzun adı

‘OĞUZHAN İLKÖĞRETİM OKULU ‘olarak değiştirilmiştir

Kurumumuz üç bloktan oluşmaktadır

Okulumuz bünyesinde bir çok amaçlı salon ,iki

Bilgi Teknolojileri sınıfı,bir oyun parkı,bir trafik eğitim alanı,bir kantin,bir fen bilgisi laboratuvarı, bir işlik,bir kütüphane,bir müzik odası,bir resim odası,üç anasınıfı ve toplamda 38 derslik bulunmaktadır

Okulumuzda bir güvenlik görevlisi, 2 yardımcı hizmet personeli,3 idareci ve

48 öğretmen ; 610 öğrencimize çağdaş ,nitelikli bir eğitim vermek için görev yapmaktadır

Oğuzhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere
Okulun Telefonu: (232) 238 21 56
Okulun Faksı: (232) 2391211
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (Oğuzhan İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 291062@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Oğuzhan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com