Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asım, bilgileri, gündüz, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, orgeneral

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu İletişim

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Bölgede bulunan Şehitler, Linyit ve Fatih İlköğretim Okullarının öğrenci yoğunluğu ile fiziki yapısını rahatlatarak eğitim ve öğretimin daha verimli hale getirilmesine katkı sağlamak amacıyla;

Eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında 1 milyon TL katkı yapılarak Çinigar Birlik

Encümeninin 07082008 tarih ve 29 sayılı kararı ile 31//08/2018 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak yaptırılmaya başlamıştır 16 derslikli olarak planlan okulumuz binasının 2009-2010 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanmış,ancak yapımı tamamlanamamıştır2010 Şubat Ayında tamamlanan okulumuz 20/09/2010 tarihinde yapılan törenle Sayın Valimiz Şükrü KOCATEPE tarafından Eğitim Öğretime açılmıştır İlimizden yetişen Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün okul ve silah arkadaşı,

Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında büyük emekleri olan Genelkurmay 2Başkanı Orgeneral Asım GÜNDÜZ’ün adı okulumuza verilmiştir

Okulumuz bünyesinde 17 derslik , 12 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Araç-gereç odası, 1

Öğretmen odası, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Arşiv Odası, 1 Laboratuar , 1 Hizmetli

Odası,kaynaştırma öğrencilerine destek odası,spor odası,öğrenci soyunma odaları,1 kantin,1 enerji odası 1 ısı merkezi ve Tuvaletler mevcuttur

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://orgeneralasimgunduzmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com