|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asım, bilgileri, gündüz, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, orgeneral |
![]() |
Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaOrgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bölgede bulunan Şehitler, Linyit ve Fatih İlköğretim Okullarının öğrenci yoğunluğu ile fiziki yapısını rahatlatarak eğitim ve öğretimin daha verimli hale getirilmesine katkı sağlamak amacıyla; Eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında 1 milyon TL katkı yapılarak Çinigar Birlik Encümeninin 07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında büyük emekleri olan Genelkurmay 2 ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 17 derslik , 12 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Öğretmen odası, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Arşiv Odası, 1 Laboratuar , 1 Hizmetli Odası,kaynaştırma öğrencilerine destek odası,spor odası,öğrenci soyunma odaları,1 kantin,1 enerji odası 1 ısı merkezi ve Tuvaletler mevcuttur ![]() Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://orgeneralasimgunduz ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|