|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı, tunçbilek |
![]() |
Tunçbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tunçbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaTunçbilek İlköğretim Okulu Hakkında - Tunçbilek İlköğretim Okulu Tanıtım - Tunçbilek İlköğretim Okulu Resimleri - Tunçbilek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tunçbilek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1947 yılında, iki dershane, bir öğretmenler odası ve bir de lojmandan ibaret olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() Nüfuusun sürekli artması sonucu bu bina da ihtiyaca cevap vermemiş ve 1969 yılında kurulan Tunçbilek İlkokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 1970-1971 Eğitim-Öğretim yşılında hizmete giren 10 derslikli şimdiki iki katlı bina yaptırılmış olup, halen eğitim ve öğretime bu binada devam edilmektedir ![]() Tunçbilek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6383010 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tunçbilek Beldesi Okulun Web Adresi: http://tuncbilek ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 455778@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tunçbilek İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|