|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, sabuncupınar |
![]() |
Sabuncupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabuncupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaSabuncupınar İlköğretim Okulu Hakkında - Sabuncupınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabuncupınar İlköğretim Okulu Resimleri - Sabuncupınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sabuncupınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz tarihi açıdan oldukça eskidir ![]() ![]() ![]() 1933 yılında ise 3 yıllık ilkokul , 5 yıl öğretim veren bir ilkokula dönüştürülmüştür ![]() ![]() 1969 yılında Ortaokul açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Sabuncupınar İlköğretim Okulu, 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 9 Öğretmen, ve 1 Hizmetli ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir ![]() ![]() Okulun finansman kaynakları: Okul Aile Birliği tarafından yapılan ayni yardımlar ve taşımalı köylerin tarla kira bedeli ![]() Okul içinde olumlu ve etkili bir kurum kültürü vardır ![]() ![]() ![]() Okulda veli,çevre,okul işbirliği sağlanmaya çalışılmaktadır ![]() ![]() Planlı Okul Gelişim Modeli ve TKY uygulamaları kapsamında TKY felsefesine ve ilkelerine uygun olarak model çalışmaları etkili şekilde yürütülür ![]() ![]() ![]() ![]() Sabuncupınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 2472003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sabuncupinarilkogretimokulu@gm ail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sabuncupınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|