|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı, tunçbilek |
Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaTunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1989 Yılında Tunçbilek Beldesi’nin Merkez Mahallesi’nde bir okul yaptırmak için Okul yaptırma derneği kurulur Bu derneğin çalışmaları ile Haziran 1993 yılında okulun inşaatına başlandı Okul inşaatı bir yıl sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi Okul 1999 yılında tamamlandı ve 17 Kasım 1999 tarihinde hizmete açıldı Beldemizde Atatürk’ün ismini taşıyan bir okul olmaması nedeniyle Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu ismi verilmiştir İlk yıl Ikademesi ile eğitim ve öğretime başlamış, daha sonraki yıl 6,7 ve 8 sınıflar ile Eğitim ve öğretime devam etmiştir STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI YASAL ÇERÇEVE 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun 9 Maddesi MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı 2010/14 sayılı Genelgesi Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planı HAZIRLIK DÖNEMİ Paydaşların belirlenmesi ve paydaşlardan beklentilerin ölçülmesi için anketler hazırlanmış ve uygulanmıştır Okulun geçmiş dönemlerdeki çalışmalarına ilişkin arşiv çalışması yapılmıştır Paydaş olarak tespit edilen kişi ve kurumlarla birebir görüşmeler yapılmıştır Swot analizi,Öğretmen,veli ve öğrenci görüşme formları uygulanmış ve souçları değerlendirilerek önceliklere tespit edilmiştir KURUL VE EKİPLERİN OLUŞTURULMASI, GÖREVLERİ Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 638 36 66 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tuncbilekataturkiomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: tuncatatailk@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|