|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, karşıyaka, mustafa, okulu, reşitpaşa |
![]() |
Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirMustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyetten önce, İzmir ilinden kavun karpuz gibi ürünlerin sevkıyatı buraya yapıldığı için semtin adı o zaman Bostanlı olarak kalmıştır ![]() Yine aynı devirde okulumuzun bulunduğu alan üzerinde Rum papazlarına ait iki katlı bir bina bulunuyordu ![]() ![]() Bu okulda ilk üç sınıfı bitirenler Karşıyaka’da bir başka okuldan diploma aldılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1957 yılında okula beş derslik ilave edilmiştir ![]() ![]() 1963 yılında binanın ikinci katı yapılmış, böylece beş derslik daha kazanılmış ve okulun adı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu olarak değiştirilmiş, ikili öğretime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığının tüm ilkokulların İlköğretime geçmesi yolundaki emri üzerine 1992/1993 öğretim yılında okul müdürü Mahmut Karataş döneminde okulumuz Mustafa Reşit Paşa İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş ve 6 ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığının ve hayırsever vatandaş Niyazi Mestan‘ın katkılarıyla eski binaya ek 10 derslik Okul Müdürü İsmet Doğan döneminde öğretime açılmıştır ![]() 1993/1994 öğretim yılından itibaren okulumuz ilköğretim okulu olarak öğrenime devam etmektedir ![]() Okulumuzun kuruluşundan itibaren; Kemal ÇALLI, Ahmet ASLANGİRAY, Sefa SUNAY, M ![]() ![]() Okul Müdürümüz, M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun şu anki kadrosu 1 Müdür, 1 müdür baş yardımcı, 3 müdür yardımcısı, 4 Anasınıfı Öğretmeni, 23 sınıf öğretmeni, 22 branş öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 1 hizmetli olarak toplam 56 kişi ile hizmete devam etmektedir ![]() Okulumuz 1997 yılından itibaren görsel anlamda tüm sınıflarda televizyon ve videolu eğitime geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 336 62 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 1795 Sokak No:1 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|