Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, saka

Saka İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saka İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Saka İlköğretim Okulu Hakkında - Saka İlköğretim Okulu Tanıtım - Saka İlköğretim Okulu Resimleri - Saka İlköğretim Okulu İletişim

Saka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1928 yılında Büyüksaka ve Çubukiçi Köylerinin birlikte kullanmaları amacıyla iki köy arasında yapılmıştır1970 yılında meydana gelen Gediz Depremi sonucu kullanılamaz hale geldiğinden,köye daha yakın bir yere,şimdiki bulunduğu yere,İsviçre Evangelik Cemiyeti tarafından iki prefabrik bina olarak yaptırılmıştırBu prefabrik binalar yukarıda resimde görülmekte ve halen kullanılmaktadır

2000 yılının başında köylülerin girişimi ile ana binanın yapımına başlanmıştır200-2001 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda sekiz yıllık eğitim başlamıştırŞu anda iki prefabrik bir ana bina olmak üzere üç binada Eğitim Öğretim yapılmaktadır

FİZİKİ DURUMU

Okulumuzun fiziki imkanları iyi durumdadır10 derslik olan okulumuzda taşımalı öğrencilerimiz için yemekhane,kütüphane,bilişim teknolojileri dersliği ve anasınıfımız bulunmaktadırBirinci kademe dersliklerimiz birer şubeden oluşmakta,ikinci kademede ise derslik sistemine geçilmiştirTürkçe Dersliği,Sosyal Bilgiler Dersliği,Fen ve Teknoloji Dersliği,Teknoloji ve Tasarım Dersliği,Matematik Dersliği bulunmaktadır

Bahçemiz geniş,öğrencilerimizin oyun oynayabilecekleri alanlar bulunmaktadırFutbol sahası,voleybol ve basketbol alanları bulunmaktadırÖğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin kullanımı için masa tenisimiz bulunmaktadırBahçemiz parke taşlarla kaplanmıştır

EĞİTİM VE ÖĞRETİM

Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadırOkulumuz taşıma merkezi olduğu için yedi köyden okulumuza öğrenci taşınmaktadırSınıflarımızda öğrenci sayımız ortalama 25 kişidirDerslerimiz Öğrenci merkezli işlenmekte,teknolojik imkanlardan yaralanılmaktadırİnternet bağlantımız bulunmakta öğrencilerimiz araştırmalarını internet üzerinden yapma imkanı bulmaktadırÖğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişmesi için masa tenisi ve tiyatro çalışması yapılmaktadır

ÖĞRENCİ SAYILARIMIZ
SINIFLAR KIZ ERKEK TOPLAM
1SINIF 12 9 21
2SINIF 10 9 19
3SINIF 12 4 16
4SINIF 20 13 33
5SINIF 10 11 21
6SINIF 7 8 15
7SINIF 7 11 18
8SINIF 12 8 20
ANASINIFI 7 5 12
TOPLAM 97 78 175

TAŞIMA YAPILAN KÖYLER

ÇUBUKİÇİ KÖYÜ ÜRÜNLÜ ÇİFTLİĞİ SAKAÇİFTLİĞİ KÖYÜ

MUHATBOĞAZI KÖYÜ AKÇAMESÇİT KÖYÜ

BELKAVAK KÖYÜ KAYNARCA KÖYÜ AKOLUK KÖYÜ

Saka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 274 266 22 82
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Büyük Saka Köyü
Okulun Web Adresi: wwwsakamebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 426678@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Saka İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com