|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, saka |
Saka İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saka İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaSaka İlköğretim Okulu Hakkında - Saka İlköğretim Okulu Tanıtım - Saka İlköğretim Okulu Resimleri - Saka İlköğretim Okulu İletişim ![]() Saka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1928 yılında Büyüksaka ve Çubukiçi Köylerinin birlikte kullanmaları amacıyla iki köy arasında yapılmıştır 1970 yılında meydana gelen Gediz Depremi sonucu kullanılamaz hale geldiğinden,köye daha yakın bir yere,şimdiki bulunduğu yere,İsviçre Evangelik Cemiyeti tarafından iki prefabrik bina olarak yaptırılmıştır Bu prefabrik binalar yukarıda resimde görülmekte ve halen kullanılmaktadır![]() 2000 yılının başında köylülerin girişimi ile ana binanın yapımına başlanmıştır 200-2001 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda sekiz yıllık eğitim başlamıştır Şu anda iki prefabrik bir ana bina olmak üzere üç binada Eğitim Öğretim yapılmaktadır![]() FİZİKİ DURUMU Okulumuzun fiziki imkanları iyi durumdadır 10 derslik olan okulumuzda taşımalı öğrencilerimiz için yemekhane,kütüphane,bilişim teknolojileri dersliği ve anasınıfımız bulunmaktadır Birinci kademe dersliklerimiz birer şubeden oluşmakta,ikinci kademede ise derslik sistemine geçilmiştir Türkçe Dersliği,Sosyal Bilgiler Dersliği,Fen ve Teknoloji Dersliği,Teknoloji ve Tasarım Dersliği,Matematik Dersliği bulunmaktadır![]() Bahçemiz geniş,öğrencilerimizin oyun oynayabilecekleri alanlar bulunmaktadır Futbol sahası,voleybol ve basketbol alanları bulunmaktadır Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin kullanımı için masa tenisimiz bulunmaktadır Bahçemiz parke taşlarla kaplanmıştır![]() EĞİTİM VE ÖĞRETİM Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadır Okulumuz taşıma merkezi olduğu için yedi köyden okulumuza öğrenci taşınmaktadır Sınıflarımızda öğrenci sayımız ortalama 25 kişidir Derslerimiz Öğrenci merkezli işlenmekte,teknolojik imkanlardan yaralanılmaktadır İnternet bağlantımız bulunmakta öğrencilerimiz araştırmalarını internet üzerinden yapma imkanı bulmaktadır Öğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişmesi için masa tenisi ve tiyatro çalışması yapılmaktadır![]() ÖĞRENCİ SAYILARIMIZ SINIFLAR KIZ ERKEK TOPLAM 1 SINIF 12 9 212 SINIF 10 9 193 SINIF 12 4 164 SINIF 20 13 335 SINIF 10 11 216 SINIF 7 8 157 SINIF 7 11 188 SINIF 12 8 20ANASINIFI 7 5 12 TOPLAM 97 78 175 TAŞIMA YAPILAN KÖYLER ÇUBUKİÇİ KÖYÜ ÜRÜNLÜ ÇİFTLİĞİ SAKAÇİFTLİĞİ KÖYÜ MUHATBOĞAZI KÖYÜ AKÇAMESÇİT KÖYÜ BELKAVAK KÖYÜ KAYNARCA KÖYÜ AKOLUK KÖYÜ Saka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 266 22 82 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Büyük Saka Köyü Okulun Web Adresi: www saka meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 426678@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Saka İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|