Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, maden, okulu, tavşanlı

Maden İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Maden İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Maden İlköğretim Okulu Hakkında - Maden İlköğretim Okulu Tanıtım - Maden İlköğretim Okulu Resimleri - Maden İlköğretim Okulu İletişim

Maden İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Maden İlkokulu 05 / Kasım / 1953 yılında GLİ tarafından yaptırılmıştır GLİ tarafından okulun tapusu,işletme sınırları içinde olduğundan GLİ üzerindedir 1963 Yılına kadar GLİ’nin kendi bünyesinde (3) öğretmen kadrosu mevcut iken bu kadrolarını 1963 /1964 öğretim yılı başında çekmiştir

Elektrik, yakıt, su gibi temel ihtiyaçları kurumca karşılanmaktadır Okulumuzun tamir,bakım,boya,badana gibi işleri “İŞÇİLİK” olarak karşılanmaktadır Okulumuza ek olarak 1982 yılında Ünal AKPINAR inşaat firması tarafından (3) dershanelik bir prefabrik bina yapılmış olup,anasınıfı olarak kullanıma sunulmuştur Okulumuzun İlköğretim olması ve taşımalı öğrencilerin gelmesi nedeniyle Maden İlköğretim Okulu olarak Tunçbilek Lisesi binasına 1998-1999 Eğitim-Öğretim Yılı taşındık Okulun iç ve dış bakım,onarım badana ve boyasını yaparak,öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunduk

Yeni binamız Ekim-1962 yılında “ Tunçbilek Ortaokulu” adı altında eğitim-öğretime başlamıştır”Tunçbilek Ortaokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği” tarafından GLİ Müdürlüğü,Tunçbilek Belediye’si katkıları ile yaptırılmıştırOkulumuz(32) oda biriminden oluşmuş olup,3 katlıdır

VİZYONUMUZ

Türk Mili Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkanlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir

MİSYONUMUZ

Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş,Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir

Maden İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274/6383172
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Tunçbilek Beldesi
Okulun Web Adresi: http://tuncbilekmadenioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 455837@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Maden İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com