|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, maden, okulu, tavşanlı |
![]() |
Maden İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maden İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaMaden İlköğretim Okulu Hakkında - Maden İlköğretim Okulu Tanıtım - Maden İlköğretim Okulu Resimleri - Maden İlköğretim Okulu İletişim ![]() Maden İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Maden İlkokulu 05 / Kasım / 1953 yılında G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrik, yakıt, su gibi temel ihtiyaçları kurumca karşılanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni binamız Ekim-1962 yılında “ Tunçbilek Ortaokulu” adı altında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Türk Mili Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkanlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş,Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir ![]() Maden İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274/6383172 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tunçbilek Beldesi Okulun Web Adresi: http://tuncbilekmadenioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 455837@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Maden İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|