Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, seyitömer

Seyitömer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seyitömer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Seyitömer İlköğretim Okulu Hakkında - Seyitömer İlköğretim Okulu Tanıtım - Seyitömer İlköğretim Okulu Resimleri - Seyitömer İlköğretim Okulu İletişim

Seyitömer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1934 yılında ilkokul olarak eğitime başlamış, 1976-1977 öğretim yılında ortaokul olarak devam etmiştir 1980 yılında yerleşime açılan kasabamızda ki yeni binasına taşınıp eğitim öğretime burada devam edilmiştir1984 yılından itibaren ilkokul ve ortaokul birleştirilerek ,ilköğretim okulu şeklini almıştır2005 yılında ise şu an eğitim görülen yeni binaya taşınılmıştır okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadırKayıtlı öğrenci sayımız 468 dir, bunun 20'si anasınıfı öğrencisidir Okulumuzda 14 derslik,1 fen laboratuvarı,1 bilgisayar laboratuvarı,1 konferans salonu,1 iş teknik atölyesi bulunmaktadır

VİZYONUMUZ

Seyitömer ilköğretim Okulu Olarak Vizyonumuz;
“Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düğünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur

MİSYONUMUZ

Seyitömer ilköğretim Okulu Olarak Misyonumuz;
“Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır

İLKELERİMİZ

Atatürk’e onun ilke ve inkılaplarına bağılılık
Demokrasi eğitimi
Laiklik
Araştırmacılık
Bilimsellik
Okul-Aile ve Çevre işbirliği
Teknolojik gelişmeleri takip edip, kullanmak
Fırsat eşitliği
İnsan ilişkilerini en üst seviyede uygulanması
Etkin iletişim kurma
Birlikte hareket etme-paylaşım
Saygı ve sevgi kurallarına uyma
Tartışma ve rekabeti geliştirme
Sosyal ilişkileri geliştirme ve uygulama
Takdir etme – Teşekkür etme – Özür dileme
Bulunulan ortamdan en iyi şekilde yararlanma, zarar vermeden kullanma
Çevreyi iyi kullanma-katkıda bulunma

Seyitömer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 274 248 50 16
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Seyitömer Beldesi
Okulun Web Adresi: http://seyitomerilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Seyitömer İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com