|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, aydın, bilgileri, ilköğretim, kuşadası, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz; eğitim ve öğretime ilk olarak Kuşadası Kaya Aldoğan Ortaokulu ismiyle bugünkü Kaya Aldoğan Lisesi�nin bulunduğu yerde başlamıştır ![]() ![]() ![]() Daha sonra inşası İlkokul ve Ortaokul Yaptırma Derneği tarafından başlatılıp, Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı tarafından tamamlanan yeni okul binasında 7/10/1991 tarihinden itibaren eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() OKULUN FİZİKİ YAPISI Okulumuzda 18 derslik, 1 Anasınıfı, Rehberlik Odası, 2 Fen Laboratuarı, 2 İş atölyesi, 1 Bilgisayar Teknoloji sınıfı, 1 Teknoloji Destekli Eğitim Sunum Salonu - Kütüphane, 1 çok amaçlı salon, Satranç Odası, İlkyardım Odası, Masa Tenisi Salonu, Müzik yayın Odası, Toplantı Salonu, Öğretmenler Odası, 3 idare odası mevcuttur ![]() Atatürk İlköğretim Okulunda, Eğitim Yöneticisi, 1 Eğitim Yöneticisi Yardımcısı, 1 Ana sınıfı öğretmeni,11 Sınıf öğretmeni, 9 Branş öğretmeni, 1 Rehber öğretmen, 1 Memur, ve 1 geçici sözleşmeli hizmetli görev yapmaktadır ![]() Eğitim Yöneticisi Mehmet KESEN, Eğitim Yöneticisi Yardımcısı Bahri TÜFEK� tir ![]() Okulumuzda 2006 - 2007 yılı öğretim yılında, birinci kademede 315, ikinci kademede 211 olmak üzere toplam 526 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() MİSYONUMUZ : Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER : İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz birbirimizi öğrencilerimizin, velilerimizin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz ![]() ![]() ![]() Farkındayız ki ![]() ![]() ![]() Biz farklıyız ![]() ![]() VİZYONUMUZ : İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() STRATEJİLERİMİZ VE AMAÇLARIMIZ Strateji 1 : Bütün öğrenciler öğrenebilir ![]() Amaç 1 : Tüm öğrencilerin başarılarını arttırmak ![]() ![]() Bu amaç için yapılacak işler: * Sürekli değerlendirme yapılarak bütün öğrencilerin öğretim programlarındaki temel bilgi ve becerileri kazanıp kazanmadıkları ölçülecek ![]() * Sürekli değerlendirme yapılarak öğretimin etkinliği değerlendirilecek ve alınan sonuçlara göre gerekli iyileştirme yapılacak ![]() ![]() ![]() * Öğrencilere öğrenmeyi sevdirmede, bütün öğrencilerin öğrenme ihtiyacına cevap vermede veli ve toplum desteği sağlanacaktır ![]() * Okul toplumu düzenli bir şekilde eğitim alanındaki gelişmeler, yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik yenilikler konusunda bilgilendirilecektir ![]() Strateji 2 : Veliler, okulumuz için vazgeçilmez bir destektir ![]() Amaç 2 : Okula güveni ve veli katılımını arttırmak ![]() · Öğrencilerin başarısında en önemli faktörlerden biri de velilerin çocuklarının eğitimine okul ile işbirliği yaparak doğrudan katılmalarıdır ![]() ![]() · Okul ile veliler arasındaki karşılıklı güvenin geliştirilmesinde sıkı bir iletişim büyük önem taşır ![]() ![]() ![]() · Öğrencilerimizin gelecekteki işverenlerinin, eğitimcilerinin, velilerin kaygıları dinlenecek ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumsal çevrenin ihtiyaçları göz önünde bulundurulacaktır ![]() · Okulun kaynakları birebir öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ayrılacaktır ![]() Strateji 3 : Liderlik okulumuz atmosferinde farkına varılır bir davranış biçimidir ![]() Amaç 3 : Okulun tamamında liderlik davranışlarını ve bunun her alandaki geçerliliğini geliştirmek ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkmen Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2566144762 Faks Numarası: 2566122047 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|