|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abidin, bilgileri, derince, ilköğretim, kocaeli, okulu, pak |
![]() |
Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliAbidin Pak İlköğretim Okulu Hakkında - Abidin Pak İlköğretim Okulu Tanıtım - Abidin Pak İlköğretim Okulu Resimleri - Abidin Pak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1984 yılında PAKMAYA A ![]() ![]() ![]() ![]() 1989 yılında bodrum katında tadilat yapılarak anasınıfı açılmış,1996 yılında da ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca okulumuzda içinde bulunduğumuz eğitim yılı itibarı ile Branş Dersliği sistemine geçilmiştir ![]() ![]() Halen okulumuzda 3 idareci 24 Öğretmen 1’i kadrolu olmak üzere toplam 5 adet yardımcı Hizmetli bulunmaktadır ![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: ABİDİN PAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çınarlı Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2622295826 Faks Numarası: 2622394722 E-mail Adresi: Web Adresi: - Abidin Pak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|