|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, efe, ilköğretim, okulu, şuhut |
![]() |
Efe İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efe İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarEfe İlköğretim Okulu Hakkında - Efe İlköğretim Okulu Tanıtım - Efe İlköğretim Okulu Resimleri - Efe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Efe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1926 yılında köy içerisinde 3 yıllık açıldı ![]() ![]() 1976 yılında okul şu an bulunduğu yere taşındı ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: İlköğretimÖğretim Şekli: Karma Okutulan seçmeli dersler: Bilişim Teknolojileri Bina Sayısı: 3 Lojman Sayısı:2 İdari Odalar: Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmenler Odası Sınıf Sayısı:10+Bilişim Teknolojileri Sınıfı+Fen ve Teknoloji Laboratuarı Spor Salonu: Yok Binanın Özellikleri: Kaloriferli, elektrik ve su var Efe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: (0272) 768 45 43 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Efe Kasabası Okulun Web Adresi: http://suhutefeioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 351576@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: 2 Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Efe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|