Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, batıkent, bilgileri, ilköğretim, okulu, yenimahalle

Batıkent İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Batıkent İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Batıkent İlköğretim Okulu Tanıtımı - Batıkent İlköğretim Okulu Resimleri - Batıkent İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun arsası Millî Eğitim Bakanlığınına ait olup, Bakanlığımız tarafından yapımı gerçekleştirilen okulun inşaatına 1991 Yılında başlanmış, 1993 Yılında tamamlanarak aynı yıl Eğitim - Öğretime açılmıştır Kent Koop Mahallesi 4 Cadde üzerinde yer alan okul, adını ise bulunduğu semtten almıştır

Okulumuz: toplam 20442 m2 alana sahip olup okul binamız, iki blok halinde üç kattan oluşmaktadır 21 Derslik, I ve II Kademeye özgü olmak üzere iki ayrı Fen Bilgisi Labaratuvarı, İki Bilişim Teknolojileri sınıfı, İki Teknoloji ve Tasarım işliği, bir Müzik Odası, iki anasınıfı ve bir Spor Salonuyla, idari odadan fiziki birimleri oluşturmaktadır

Okulumuz açılışından itibaren Müdürlüğe vekaleten atanan Fahrettin AKIN bir dönem, 1994 yılı Şubat ayından itibaren aslen görevlendirilen Mustafa DEMİRTAŞ uzun süre bu görevi sürdürmüştür 1998 Yili Şubat Ayından itibaren İlyas ÖZEL, veklaleten Okul Müdürlüğünü yürütmüş, 08022000 tarihinden itibaren Mehmet YILMAZ Okul Müdürlüğüne atanmış, 01032004 tarihinde ayrılmış ve bu taihten itibaren Ahmet DAĞCI Müdür yardımcısı vekalet etmiş olup, 01052005 tarihinde yeni Müdür olarak Mehmet MUHİDDİNOĞLU göreve başlamıştır Halen görevini yürütmektedir

Okulumuzda Sabahçı ve Öğlenci olmak üzere iki devre Eğitim - Öğretim yapılmaktadır Yetmiş civarında öğretmen, iki Müdür Yardımcısı, bir memur, üç sözleşmeli Hizmetliyle geniş bir kadroya sahip olup, I II Kademe Anasınıfı olmak üzere, binyetmişsekiz öğrenciyle Eğitim - Öğretim hizmeti sunulmaktadır

İdareci, öğretmen, öğrenci veli ve diğer çalışanlarıyla birlikte güzel bir uyum mevcuttur Bunun sonucu olarak Batıkent İlköğretim okulu gerek sosyal, gerekse Kültürel alanda Yenimahalle İlçesinde adını duyurmuş okullardan birirdir

1996 yılı şiir okuma İlçe birinciliği, aynı Yıl "Vergi" konulu şiir yazma ile birinciliği, 1997 yılı 23 Nisan konuşma İlçe ve İl birinciliği, 1997 ylıl Bilgi Yarışması İlçe ikinciliği , Spor Müsabakalarında ise 1993 Yılı İlçe Hentbol Yıldız Kizlar ikinciliği, 1994 Yılı İlçe Hentbol Küçük Erkekler üçüncülüğü, 1995 Yılı İlçe Veleybol küçük kızlar ikinciliği, 1997 Yılı Ankara Yıldız Erkekler Futbol birinciliği, İiçe Kros küçük kızlar ve erkekler ikincilikleri, İlçe Halk Koşusu küçük erkekler ve Yıldız kızlar birinciliği, 1998 Yılı Batikent Küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar kros birincilikleri, Ankara İli küçük erkekler kros ikincikliği, Batıkent Cumhuriyet Kupası Kros Yıldız Erkekler üçüncülüğü, Cumhuriyet Kupası Futbol Müsabakaları ikinciliği, Antalya Grup müsabakaları kros küçük erkekler üçüncülüğü, 2004 - 2005 Eğitim-Öğretim Yılı bilgi yarışması İlçe birinciliği ve İl altıncılığı bu başarılarımızdan bazılarıdır

Özverili kadrosu, disiplinli çalışmalarıyla bu başarımızın daha da artarak süreceğine inancımız sonsuzdur

Hasan ÜLKERİN
Okul Müdürü

Batıkent İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Batıkent İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Batıkent İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Batıkent İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Batıkent İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BATIKENT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KENT-KOOP MAH4 CAD GİRİŞİM ÇARŞISI YANI 06370 BATIKENT

Telefon Numarası: 3122502976

Faks Numarası: 3122511966

E-mail Adresi:304792@mebk12tr

Web Adresi:ANKARA - YENİMAHALLE - Batıkent İlköğretim Okulu <

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com