|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, konak, okulu, reis, turgut |
Turgut Reis İlköğretim Okulu Konak İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Turgut Reis İlköğretim Okulu Konak İzmirTurgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Turgut Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Turgut Reis İlköğretim Okulu İletişim Turgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Turgut Reıs İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Turgut Reıs İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Turgut Reıs İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Turgut Reıs İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Turgut Reıs İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Turgut Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4331643 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Turgut Reis CdNo:9 Gültepe Okulun Web Adresi: wwwkonakturgutreismebk12tr Okulun E-Posta Adresi: konakturgutreis@hotmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|