|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, batıkent, bilgileri, eren, ilköğretim, okulu, orhan, yenimahalle |
![]() |
Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Tanıtımı - Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Resimleri Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu- Hakkında MİSYONUMUZ Bizler, çağın gerçekleri ile donanmış eğitim ortamımızda ,bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak , özgür düşünen , kendisi ile barışık , milli ve evrensel değerleri benimsemiş , bilgiyi üreten bireyler yetiştirmek ve onları bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız ![]() VİZYONUMUZ Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim BakanlığıBulunduğu Yer:ANKARA / YENİMAHALLEAdı:BATIKENT ORHAN EREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi:inönü Mah ![]() ![]() ![]() Web Adresi:ANKARA - YENİMAHALLE - Batıkent Orhan Eren İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|