Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, kılıçarslan, odunpazarı, okulu

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kılıçarslan İlköğretim Okulu İletişim

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1972-1973 öğretim yılında Büyükdere İlkokulu olarak eğitim öğretime fiilen başlamıştır

Milli Eğitim Müdürlüğünün 01121972 tarih ve 33779 sayılı teklifi üzerine Eskişehir ili daimi komisyonu 05121972 Tarih ve 610 no'lu kararı gereği Battalgazi İlkokulu olarak adlandırılmıştır

01101984 günü İl Danışma Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda İlkokulumuzun adı KILIÇARSLAN İLKOKULU olmuştur
Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasıyla il makamının 20081997 Tarih ve 1997/4 no'lu kararıyla KILIÇARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU olarak adlandırılmıştır

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222393802
Okulun Faksı: 2222390134
Okulun Adresi: BÜYÜKDERE MAHKAPLANLI CADNO48 ESKİŞEHİR
Okulun Web Adresi: http://kilicarslaniooesmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: kilicarslaniooes@hotmailcom
Okulun Müdürü: Muammer ÖZCAN
Okulun Ulaşım Bilgileri: Osmangazi Üniveristesine giden tramvay hattının Büyükdere Durağı yanı
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com