|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kılıçarslan, odunpazarı, okulu |
Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirKılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kılıçarslan İlköğretim Okulu İletişim Kılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1972-1973 öğretim yılında Büyükdere İlkokulu olarak eğitim öğretime fiilen başlamıştır Milli Eğitim Müdürlüğünün 01121972 tarih ve 33779 sayılı teklifi üzerine Eskişehir ili daimi komisyonu 05121972 Tarih ve 610 no'lu kararı gereği Battalgazi İlkokulu olarak adlandırılmıştır 01101984 günü İl Danışma Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda İlkokulumuzun adı KILIÇARSLAN İLKOKULU olmuştur Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasıyla il makamının 20081997 Tarih ve 1997/4 no'lu kararıyla KILIÇARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU olarak adlandırılmıştır Kılıçarslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393802 Okulun Faksı: 2222390134 Okulun Adresi: BÜYÜKDERE MAHKAPLANLI CADNO48 ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://kilicarslaniooesmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: kilicarslaniooes@hotmailcom Okulun Müdürü: Muammer ÖZCAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Osmangazi Üniveristesine giden tramvay hattının Büyükdere Durağı yanı Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|