|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, karacaören, okulu, şuhut |
![]() |
Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarKaracaören İlköğretim Okulu Hakkında - Karacaören İlköğretim Okulu Tanıtım - Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karacaören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Eski yıllarda meydana gelen olaylar ve bunların neticesinde insanların haksızlıklara uğramalarının halkın okuma yazma bilmemesinden kaynaklandığını düşünen zamanın muhtarı Solakoğularından Mehmet GÜMÜŞAYın girişimleriyle 1934 yılında bir okul yaptırılmasına karar verilir ![]() O zamanın adıyla Maarif vekilliğine müracaat yapılır ![]() ![]() Köylü kendi arasında 500 TL para toplar ![]() ![]() ![]() Okul aynı yıl Maarif vekilliği tarafından üç yıllık öğretime açılır ve okula devlet tarafından öğretmen gönderilir ![]() ![]() ![]() ![]() Üç yıllık öğretim 1942 yılına kadar sürer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiki yeni okul binası on derslikli ve kaloriferli olup 1998-1999 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, onların millî, manevî ve insanî değerlerimizi benimsemelerini sağlamak; karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlar yetiştirmek ve bunun doğrultusunda başta ilçemiz olmak üzere, ilimiz ve ülkemizde gözde bir ilköğretim okulu olmak ![]() VİZYONUMUZ Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, çevresine model olan bir eğitim kurumu olarak çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla hareket eden bir eğitim merkezi olmak ![]() Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: (272) 778 76 65 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karacaören Kasabası Okulun Web Adresi: http://karacaoreniko ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 416090@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|