Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, karacaören, okulu, şuhut

Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar

Karacaören İlköğretim Okulu Hakkında - Karacaören İlköğretim Okulu Tanıtım - Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaören İlköğretim Okulu İletişim

Karacaören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Eski yıllarda meydana gelen olaylar ve bunların neticesinde insanların haksızlıklara uğramalarının halkın okuma yazma bilmemesinden kaynaklandığını düşünen zamanın muhtarı Solakoğularından Mehmet GÜMÜŞAYın girişimleriyle 1934 yılında bir okul yaptırılmasına karar verilir

O zamanın adıyla Maarif vekilliğine müracaat yapılır Maarif vekili okul yapamayacaklarını fakat okul yapılırsa öğretmen verileceğini bildirir

Köylü kendi arasında 500 TL para toplar Senirkentten usta getirtilir Köylünün imece usulü çalışmasıyla iki derslik okul binası yapılır

Okul aynı yıl Maarif vekilliği tarafından üç yıllık öğretime açılır ve okula devlet tarafından öğretmen gönderilir Gelen öğretmen okulda bir süre çalışır Bir ara okul iki yıl öğretmensiz kalırBunun üzerine köylüler yıllığı 170 TL?ye kendi paraları ile öğretmen çalıştırır

Üç yıllık öğretim 1942 yılına kadar sürer1942-1943 eğitim öğretim yılında beş yıllık öğretime geçilir 1962 yılında okul binasına devlet tarafından ek bir derslik yapılırOkul binasının çatısı tamir edilirDaha sonra okul binasına üç derslik daha ilave edilir

Şimdiki yeni okul binası on derslikli ve kaloriferli olup 1998-1999 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir Eğitim öğrenime hâlen bu okul binasında devam edilmektedir

MİSYONUMUZ

Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, onların millî, manevî ve insanî değerlerimizi benimsemelerini sağlamak; karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlar yetiştirmek ve bunun doğrultusunda başta ilçemiz olmak üzere, ilimiz ve ülkemizde gözde bir ilköğretim okulu olmak

VİZYONUMUZ

Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, çevresine model olan bir eğitim kurumu olarak çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla hareket eden bir eğitim merkezi olmak

Karacaören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut
Okulun Telefonu: (272) 778 76 65
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karacaören Kasabası
Okulun Web Adresi: http://karacaorenikomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 416090@mebk12tr - karacaoreniko@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com