|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağÇerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2827265710 Faks Numarası: 2827264200 Okulumuz 1931–1933 yılları arasında devlet-millet işbirliği ile iki yılda yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Yöre halkı yapıma taş, kum, işgücü ile yapıma katkıda bulunmuşlardır ![]() ![]() Rivayete göre okulumuz bir Osmanlı şehzadesinin kabrinin bulunduğu alana kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilçemizin merkez okullarından biri olup eğitim öğretim açısından başarısıyla tercih edilen okulların başında gelmektedir ![]() 2004 yılında iki katlı sekiz dershaneli bir bina daha yapılmış ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda: 13 derslik Bir ana sınıfı 1 Bilgisayar ve Teknoloji Sınıfı 1 Fen ve Teknoloji Sınıfı 3 İdareci odası 2 Öğretmenler odası Okulumuzda 1 ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|