Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
egemenlik, ilköğretim, karatay, konya, nisan, okulu

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Karatay Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Karatay Konya

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuzun yeri Yağlı Taş Mezarlığıdır 17000 m2lik bir saha üzerine kurulmuştur Bunun 7000 m2si sonradan yapılan Devrim Ortaokuluna verilmiştir Okul yapılmadan önce çevrede Sarıyakup, Şehit Asım ve Alemdar Mustafa Paşa ilkokulları kiralık küçük ayrı binalarda öğretim yapmışlar; bu durumu gören eski valilerden rahmetli İzzet Bey 1926 yılında Konya’da yapılacak üç okuldan birini bu semte ayırmıştır

Alman “Lenç” şirketine 67000 TL’ye ihale edilmiştir Bina 1927 yılında tamamlanarak merhum Süleyman Sırrı Bey idaresinde öğretime başlamıştır Okul, E tipi, iki buçuk katlı, on iki derslikli, müdür yardımcısı odası, iş eğitimi atölyesi ile ihtiyaca cevap veren bir okuldur Okulun ilk müdürü Süleyman Sırrı BeydirOkulumuzun şu an ki Müdürü Nureddin SARIALTIN’dır

1983-1984 öğretim yılında Hakimiyet-i Milliye İlkokulu ile Devrim Ortaokulu birleşerek Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu olmuştur Okulumuzun adı 1997-1998 öğretim yılı içinde değiştirilerek 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu adını aldı

2 kademesi ise 1960 yılında yapılmış (A Blok) ‘DEVRİM ORTAOKULU’ adı ile ilk defa 1961-1962 Eğitim- Öğretim yılında hizmete girmiştirKonya'nın en eski üç orta okulundan birisidir2003 Yılı Kasım ayında büyük bir tadilat yapılmıştır

1983–1984 Eğitim- Öğretim yılında ‘HAKİMİYET-İ MİLLİYE DEVRİM İLKÖĞRETİM OKULU’ adı altında İlköğretim olmuştur daha sonra adı değişerek ‘MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU’ olmuştur

1997–1998 Eğitim- Öğretim yılı Mart ayından itibaren Okulumuzun adı ‘23 NİSAN EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU’ olmuştur

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 23 NİSAN EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: FAKIH DEDE MAHALLESİ GARAJ CADDESİ NO:4PK42020
Telefon Numarası: 3323514075
Faks Numarası:
E-mail Adresi: karatay23nisan@gmailcom
Web Adresi: - http://www23nisanegemenlikk12tr

23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com