|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
egemenlik, ilköğretim, karatay, konya, nisan, okulu |
![]() |
23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Karatay Konya23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim ![]() 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun yeri Yağlı Taş Mezarlığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Alman “Lenç” şirketine 67000 TL’ye ihale edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1983-1984 öğretim yılında Hakimiyet-i Milliye İlkokulu ile Devrim Ortaokulu birleşerek Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 1983–1984 Eğitim- Öğretim yılında ‘HAKİMİYET-İ MİLLİYE DEVRİM İLKÖĞRETİM OKULU’ adı altında İlköğretim olmuştur daha sonra adı değişerek ‘MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU’ olmuştur ![]() 1997–1998 Eğitim- Öğretim yılı Mart ayından itibaren Okulumuzun adı ‘23 NİSAN EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU’ olmuştur ![]() 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: 23 NİSAN EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FAKIH DEDE MAHALLESİ GARAJ CADDESİ NO:4PK ![]() Telefon Numarası: 3323514075 Faks Numarası: E-mail Adresi: karatay23nisan@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() 23 Nisan Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|