|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, mayıs, merkez, okulu |
![]() |
19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1982-83 Öğretim yılının, 01 Kasım 1982 tarihinde 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1985-86 öğretim yılında Kütahya Valiliği Özel İdaresi, Sosyal Konutlar İçinde halen kullanmakta olduğumuz binayı inşa etmiş ve yeni okulun resmi açılışı 20 Mayıs 2005 tarihinde o günün Sağlık Bakanı olan Dr ![]() ![]() Okulumuzun “Sosyal Konutlar İlkokulu” Olan adı M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2 tane anasınıfı, 10 tane birinci kademe sınıfı (1A,1B, 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B, 5A, 5B), 8 adet ikinci kademe sınıfı (6A, 6B, 7A, 7B, 8A, 8B) olmak üzere toplam 22 tane şube bulunmaktadır ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 228 07 99 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 100 ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: mtaskiran43@hotmail ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|