Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, mayıs, merkez, okulu

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1982-83 Öğretim yılının, 01 Kasım 1982 tarihinde 100 Yıl Mahallesi Sosyal Konutlar 17Blok 1katta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kiralanan 4 dairede “Sosyal Konutlar İlkokulu” adıyla eğitim-öğretime başlamıştırbu binadaki eğitim öğretim faaliyetlerini 1985 yılı ocak ayına kadar sürmüştür

1985-86 öğretim yılında Kütahya Valiliği Özel İdaresi, Sosyal Konutlar İçinde halen kullanmakta olduğumuz binayı inşa etmiş ve yeni okulun resmi açılışı 20 Mayıs 2005 tarihinde o günün Sağlık Bakanı olan Dr Mustafa Kalemli tarafında yapılmıştır

Okulumuzun “Sosyal Konutlar İlkokulu” Olan adı MEG ve Spor Bakanlığı Danışma Kurulunun 1985 yılında aldığı kararla “Porsuk İlkokulu” olarak değiştirilmiştirOkulumuz1994-95 öğretim yılında 8 yıllık temel eğitim veren “Porsuk İlköğretim Oklu” adını almıştır

29041999 tarihine kadar “Porsuk İlköğretim Okulu” olarak eğitim–öğretime devam eden okulumuzun adı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün onayı ile 1999 yılında “19 Mayıs İlköğretim Okulu” adını almış ve halen bu adla eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir

Okulumuzda 2 tane anasınıfı, 10 tane birinci kademe sınıfı (1A,1B, 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B, 5A, 5B), 8 adet ikinci kademe sınıfı (6A, 6B, 7A, 7B, 8A, 8B) olmak üzere toplam 22 tane şube bulunmaktadır

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 274 228 07 99
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: 100 Yıl Mahallesi, Mahir Ablum Caddesi, No:36
Okulun Web Adresi: http://wwwkutahya19mayisioomebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: mtaskiran43@hotmailcom , k19mayisioo@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com