08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Obruk Merkez İlköğretim Okulu Karatay Konya
Obruk Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Obruk Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Obruk Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Obruk Merkez İlköğretim Okulu İletişim

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Obruk Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Obruk Merkez İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Obruk merkez İlköğretim Okulu devletimiz ve vatandaş işbirliği ile 1962 yılında yapılmıştır 1962 – 1963 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Okulun açıldığı tarihte okul olmayan bazı çevre köy ve yaylaların öğrencileri de okulumuzda eğitim öğretime devam etmişlerdir 1994-1995 öğretim yılına kadar çoğu zaman 2 şube olarak eğitim-öğretime devam edilmiş, ancak çevre köylere okul yapılması ve köyden şehre çok sayıda vatandaşımızın göç etmesi nedeniyle 1994-1995 öğretim yılında öğrenci yetersizliği nedeniyle eğitim öğretime kapatılmıştır Okulumuzun ilk öğretmeni Muammer KENDİ’dir
Okulumuz 2004-2005 öğretim yılında öğrenci sayısının 10 u geçmesi nedeniyle yeniden eğitim öğretime açılmıştır 2008-2009 öğretim yılı itibari ile 7 erkek ve 5 kız olmak üzere 12 öğrencisi bulunmaktadır Okulumuzda ilköğretim 1-2-3 sınıf öğrencileri birleştirilmiş sınıf olarak eğitim-öğretime devam etmekte olup, 4-5-6-7-8 sınıf öğrencileri 4 km mesafede olan Kızören İlköğretim Okulu’na taşınmaktadır Okulumuzda, okulun yeniden eğitim-öğretime açıldığı tarihte atanan ve hala görevine devam eden Hamit ÇAKIN isminde 1 tane müdür yetkili öğretmen çalışmaktadır
Obruk Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OBRUK MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: OBRUK KÖYÜ ( MERKEZ)
Telefon Numarası: 3323886501
Faks Numarası:
E-mail Adresi: obrukmerkezioo@gmail com
Web Adresi: - http://www obrukmerkezio meb k12 tr
Obruk Merkez İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|