|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, eskişehir, ilköğretim, mehmet, odunpazarı, okulu, yasin |
![]() |
Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mehmet Ali Yasin ilköğretim okulu , 1959 yılında İlkokul olarak Eğitim ve öğretime başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B)OKULA ÖZEL İSİM VERİLMESİNİN NEDENİ Okulumuzun binası 1959 yılında Mehmet Ali Yasin’in eşi Kamile Yasin tarafından tek katlı olarak yaptırılmış, aynı yıl Eğitim –Öğretime açılmış daha sonra Merhum Kamile Yasin’in vasiyeti üzerine oğlu Halil Yasin tarafından 1966 yılında ikinci katı yaptırılmıştır ![]() ![]() C)OKULUN ÖZELLİKLERİ Okulumuz şehrimizin eski okullarından olup şehir merkezine yakındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222375784 Okulun Faksı: 2222177056 Okulun Adresi: YENİDOĞAN MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://maliyasin ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968632@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Canip KARATEPE Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz A ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Ali Yasin İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|