|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, gedik, ilköğretim, mehmet, odunpazarı, okulu |
![]() |
Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMehmet Gedik İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Gedik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, saygı değer iş adamı Ömer GEDİK tarafından, rahmetli kardeşi Mehmet GEDİK anısına 1987 yılında yaptırılarak Mehmet Gedik Orta Okulu olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Mehmet Gedik İlköğretim Okulu; Grupla çalışma, araştırma, öğrenmeyi öğrenme, günlük yaşam becerisi kazanmış, sorumluluk duygularına sahip öğrenciler yetiştirmeyi kendine "misyon" olarak belirlemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konumu, geniş alanı, 2004-2005 eğitim öğretim yılında yapılan yeni binasıyla, tüm alt yapı ve teknik sorunlarını çözmüş bölgemizde ve ilimizde örnek bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393781 Okulun Faksı: 2222391629 Okulun Adresi: YENİKENT MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://mehmetgedik ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: mehmetgedikioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Osman ORAL Okulun Ulaşım Bilgileri: 30-32-34-18 Nolu belediye otobüsleri ve dolmuşlar ile ulaşım mümkündür ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Gedik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|