|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıpayam, akalan, bilgileri, denizli, fatih, ilköğretim, okulu |
![]() |
Akalan Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akalan Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam DenizliAkalan Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Akalan Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Akalan Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Akalan Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akalan Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun adı Akalan Fatih İlköğretim Okulu, okulumuza ilk binanın 1937-38 li yıllarda yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akalan Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam Okulun Telefonu: 258 526 11 49 - 258 526 15 24 Okulun Faksı: 258 526 15 24 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://akalanfatih ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Mehmet Ali ÖZGÜN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akalan Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|