|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, melahat, odunpazarı, okulu, ünügür |
![]() |
Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMelahat Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında - Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Tanıtım - Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri - Melahat Ünügür İlköğretim Okulu İletişim ![]() Melahat Ünügür İlköğretim OkuluHakkında Bilmek İstedikleriniz : Melahat Ünügür ilkokulunu yaptıran hayırsever Melahat Ünügür 1908 yılında Eskişehir�de doğmuştur ![]() ![]() Vasiyeti üzerine oğlu İlhan Ünügür ve kızı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul arsası 6000 m ![]() ![]() ![]() ![]() 1990 yılında arsasına 12 derslikli ek bina yapılmıştır ![]() Okulun öğrenci sayısı 1990-2000 arasında değişmektedir ![]() Okul merkezi ısıtma sistemi(doğalgaz) ile ısıtılmaktadır ![]() MEB İlköğretim Genel Müdürlüğünün 24 Ağustos 1990 tarih ve 703 ![]() ![]() Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222262812 Okulun Faksı: 2222264342 Okulun Adresi: VİŞNELİK MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://munugur ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968606@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Özcan ERTEN Okulun Ulaşım Bilgileri: Atatürk Bulvarı Tansaş arkası Vişnelik Telekom Karşısı Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Melahat Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|