|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, inel, meserret, odunpazarı, okulu |
Meserret İnel İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meserret İnel İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMeserret İnel İlköğretim Okulu Hakkında - Meserret İnel İlköğretim Okulu Tanıtım - Meserret İnel İlköğretim Okulu Resimleri - Meserret İnel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Meserret İnel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2009 yılında Eğitim - Öğretim'e başlamıştır ![]() Meserret İnel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222242801 Okulun Faksı: 2222242802 Okulun Adresi: Kırmızıtoprak Mahallesi Çatal Sokak No:4 Okulun Web Adresi: http://meserretinel meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 970696@meb k12 trOkulun Müdürü: Barış HANCI Okulun Ulaşım Bilgileri: KANLIKAVAK PARKI BÖLGESİ ESKİŞEHİRSPOR ALTYAPI HALI SAHA YANI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Meserret İnel İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|